27 Kasım 2014 Perşembe

KADINLAR!!! SAVURUN TEKMENİZİ


Kadın narindir, kadın erkeğin yanında daha kırılgan, korunmaya muhtaç ve çıtı-pıtı(bu da ne demekse) olmalıdır...Bize böyle öğretildi. Yanlış mıyım?

Valla ben kendimi bildim bileli epey kırılgan bir yapıya sahibim. Ancak bu kırılganlığım bedenimde değil de kalbimde. Alınganım, kolay üzülürüm, kolay kızarım ve kolay affederim...Boşu boşuna boynuma Drama Queen yazdırmadım. Ancaaak! söz konusu olan fiziksel güç olduğunda erkeklerden "eksik" kalmam gerektiğine kesinlikle inanmıyorum.

Birkaç haftadır boks yapıyorum. Şaşkınbakkal'da Apache Serkan'ın Fight Club salonuna gidiyorum. (google a yazın çıkıyor) 

Eskiden de denemiş, bayılmıştım ama devam edememiştim. Şimdi her hafta 2 saat kum torbası en yakın arkadaşım hatta sevgilim oluyor.

Fotoğraflarımı paylaştığım zaman bazen altında "erkek oldun", "abartma" gibi yorumları hatta daha da ahlaksızlarını okuyorum. Kısa saçlı diye, biraz erkeksi diye ve dövüşmeyi seviyor diye insanları etiketlemeye bayılıyoruz. Bunu da anlamış olduk:)
Zerre kadar umurumda değil. Hanımlar, siz de stress atmak, kendinizi güçlü hissetmek ve erkeklere oranla daha "kırılgan" olan kalbinizi çevreleyen bedeninizle barışmak istiyorsanız buyurun kum torbasına. Sıkı bir tekme atabilmenin verdiği hissi çok az şey veriyor inanın! (denedim onayladım) 




1 yorum:

  1. seni senden başkası tanıyamaz canın nasıl istiyorsa öyle davran bırak konuşanlar veya yazanlar kendilerine acımakla meşgul olsunlar onlar hiçbirşey yapamayanlar ve yapanlarada laf atanlar seni her halinle takdir ediyorum kim tutar seni yola devam durmak yok

    YanıtlaSil