18 Ocak 2015 Pazar

KEREM SEDEF: "ESAS MESELE AYNADAKİ GÖRÜNTÜDEN MEMNUN OLMAK"



      Evet, geçen hafta söylediğim üzere spor ile uğraşan profesyonel ve amatör kişilerle yaptığım röportajlara başlıyorum. Buna biraz da kendimi yalnız hissetmemek adına (İnstagramda kan ter içinde fotoğraflarını paylaşan tek deli olmamak için) hem de sizlere motivasyon sağlamak amacıyla başladım.
    
Başlıktan da anlaşılacağı üzere karşımızda "ünlü" bir spor aşığı var. Model grubunun bateristi Kerem Sedef.  Aslında kendisi bu satırları okurken o "ünlü" lafına hafif kızacak ve sonra her zaman yaptığı gibi gülümseyip geçecek. Zaten kızdığı da güldüğü de çok anlaşılmıyor zira epey sakallı. Bu arada şunu da söylemeden geçmeyeyim, Kerem Sedef sakalın bu kadar yakıştığı çok az erkekten biri. Eveeet, yeterince sempatik bir giriş oldu ise sizi soru cevap kısmına alalım:)

* İlgilendiğin spor dalları neler?
Crossfit, Amerikan futbolu, basketbol ve ekstrem sporlar.
* Haftada kaç gün spor yapıyorsun? Haftada 3 gün crossfit yapıyorum. Ortalama 2 saat süren bir antrenmandan bahsediyoruz. haftada bir basketbol oynadığımız bir grubumuz var. Vakit bulduğum zamanlarda da ekstrem sporlarla ilgileniyorum.
* Eskiden kadınlar sıfır beden olmak isterdi. Artık o donem bitti. Şimdi ki hedef: Fit olmak. Bir erkek olarak fikrin nedir? Kesinlikle sıfır beden durumu geçerli değil artık. Ama fit olmaya çalışmak bir modadan çok daha fazlası.  Görüntüden ziyade bir yaşam biçimi. Rahat hareket edebilmek, yorulmamak ve hayattan daha çok keyif almak için önemli. Ayrıca bence herkes kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle yaşamalı. Başkası için zayıflıyorsanız ya da spor yapıyorsanız hiçbir geçerliliği yok. Aynaya bakıp gördüğünüzden memnun olmanız lazım bütün mesele bu. Ama tabii ki fit kadınların daha çok ilgi çektiğini söyleyebilirim.
* Hayatında hiç spor yapmamış birine tavsiyen ne?
Pazartesi değil bugün başlasın. Moda diyetleri takip etmeyi bıraksın ve hayatını değiştirsin. Bu kafada başlayan ve ancak orası değiştiğinde başarılı olunan bir mücadele.
* Sen nasıl besleniyorsun? Kaçamak yapıyor musun?Sürekli devam ettiğim bir beslenme programı yok. Ama genel olarak seçimlerimi sağlıklı besinlerden yana yapıyorum. Bu kaçamak yapmadığım anlamına gelmiyor. Arada sırada hamburger ve pizza yiyorum ve 'arada-sırada' olduğu için de daha çok keyif alıyorum.















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder