9 Kasım 2014 Pazar

NEDEN BU KADAR SPOR YAPIYORSUN?





Şu sıralar en çok duyduğum soru bu. Kimileri bir yarışmaya hazırlandığımı kimileri aksiyon filminde oynayacağımı söylüyor. Enteresan hayal güçleri var. Açıkçası cevap çok basit hayatımdaki birçok sorunun cevabı ile aynı: CANIM İSTİYOR DA ONDAN!

Yaşlandıkça insanın huyu değişirmiş derler. Sanırım biraz doğru. 30'ı devirdikten sonra hafif huysuzlaştığım, daha az sabırlı ve biraz daha sivri dilli olduğum doğrudur. Geçenlerde eski bir dostum "Bu spor seni sert yaptı" dedi. Ah ah keşke yapsa! Sertlik iyidir, özellikle kalça ve bacaklarda: )

Bu arada spor yaparak erkeksi olduğumu düşünenler ve beni bu yüzden eleştirenler var. Onlara da buradan selam olsun. Ben halimden memnunum, her insanın hayat tercihlerine saygı duymak lazım...(söylemekten dilimde tüy biten cümlelerden favorim)
kilo vermekle ilgili benden destek bekleyenlere de müjdem var. Kitap bitiyor. Birkaç aya kadar son cümleyi yazarım, ancak şimdiden uyarayım. Nasıl kilo verirsiniz? Tarzında bir kitap değil bu. O işin formülü belli spor ve beslenme. Tabii ki uzman eşliğinde. Ben başımdan geçenleri, pes ettiğim anları, insanların hayatımı zorlaştırmak için sarfettikleri çabayı yazdım. Trajikomik bir hikaye. Epey eğleneceğiz, az kaldı az!

1 yorum:

  1. Merakla bekliyorum. Eminim sigarayı bırakıp hayata sarıldığım şu günlerde ciddi motivasyon olacak

    YanıtlaSil