2 Kasım 2014 Pazar

BAŞARMAK İÇİN BİRAZ "SAĞIR" OLUN





    Kilo verme meselesinde şöyle bir gerçek var. İnsanlar önce desteklerini esirgemezler sonra ise derhal "köstek" durumuna geçerler. Sizinle spora yazılan arkadaşınız, "kızım artık yeme" diyen aileniz hatta selülitlerinizi dalga konusu haline getirmiş erkek arkadaşınız(kocanız vs) dâhi belli bir noktada olması gerekenden "fazla" konuşmaya başlar. Ne yapacaksınız: Kulakları tıkayacaksınız.

Ben hâlâ hemen hemen her gün yaşıyorum bunu. Sosyal medyadan "Bileklerin çok kalın", "spor yapıyorsun ama o kollar gitmez" ya da "spor spor nereye kadar yahu" şeklinde bence manasız ama yapanlara göre sanırım dünyanın en önemli(!) tespitiyle karşılaşıyorum.

Dürüst biriyimdir. Elimden geldiğince yalan söylememeye çalışırım ama dürüstlük ve samimiyet adı altında patavatsızca konuşmak bana göre değil. Kendi dertlerimi, sorunlarımı ve eksikliklerimi başkaları hakkında yorumlar yaparak gidermem. Gideremeyeceğimi bilecek kadar zekaya sahibim çok şükür.


Siz de lütfen mücadelenizde sadece kendinize sarılın. Geçenlerde bir TV programına katıldım. Orada da sordular "Nasıl başardın?" diye...Cevap basit: Kendime inandım.

Bu arada kilo verme hikayelerinizi paylaşıyorsunuz benimle. Bayılıyorum hepsine. Hele spor yaparken çektiğiniz fotolara aşığım!!!

 Yazmaya devam edin, mail atın. Hepsi bu blogda yayınlanacak yakında...Canım destekçim Pelinisstt 'e de ulaşabilirsiniz ( Twitterdan)




   

3 yorum:

  1. Kendine inanmak. Hayallerinizin peşinden koşmak. Ve BAŞARMANIN tadına varmak. Mükemmel bir duygu...

    YanıtlaSil
  2. Sizinle gurur duyuyorum aynı hayat görüşüne ve duygulara sahip hemcinsiniz olarak 😌 iyi ki varsınız.

    YanıtlaSil
  3. Sizinle gurur duyuyorum aynı hayat görüşüne ve duygulara sahip hemcinsiniz olarak 😌 iyi ki varsınız.

    YanıtlaSil