17 Mart 2015 Salı

AMELİYATHANEDEN BİLDİRİYORUM:)


Efendim ne varsa lise arkadaşlarında var. Bunu okuyup uzun zamandır eksikliğini hissettiğim aşkı lise arkadaşlarımdan birinde buldum zannetmiş olabilirsiniz tabii ama durum öyle değil.


Evet liseden bir arkadaşımla yeniden görüşüyorum ama sebep kilolar. Daha doğrusu spor ve diyetle kurtulmanın pek mümkün olmadığı yerleşmiş (Yaklaşık 20 yıldır oradalar) yağlar. Yağlarım:) Yağlarımız!! (kamu spotu gibi oldu değil mi?)

Beni bilirsiniz her şeyimi sizle paylaşırım. Saklanmasını da anlamıyorum. Anamızın karnında kocaman dudaklar, yuvarlak ve sıkı kalçalar, en ideal formdaki göğüsler ve inci beyazı dişlerle doğmuyoruz. (En azından ben doğuştan mükemmel biri ile henüz karşılaşmadım. Daha doğrusu hepimiz aslında mükemmeliz öyle yaratılmışız ama değerini bilemiyoruz. Neyse bu, bambaşka bir yazı konusu)


Dr. Ercan Cihandide benim şu sıralar kafasını ağrıttığım, her soruma sıkılmadan yanıt veren plastik cerrahım. Ameliyat sırasında giydiği rengarenk bereleri ve yakışıklılığı da efsane. Derhal araştırın kendisini derim:)

Bugün Ercan ile İşimiz var. Kafasında beresi olduğuna göre ne yapıyor olduğumuzu az çok tahmin edersiniz:)  Lazer Lipoliz!!! Yani lazer ışığı ile yağları eriterek yok etmek. Şimdi aranızda "gerek yok Pelin" diyenler çıkacak ama size bir sır vereyim. Ben de nasıl oldu anlamadım ama 6 aylık depresyon sonucu 10 kilo almışım. Deli gibi spor yapıyor olmama rağmen...Kısacası sizden ayrı kalmak bana yaramadı. O yüzden ne yapıyoruz harekete geçiyoruz. 


Operasyona gelince: Tabii ki diş çektirmek kadar kolay değil. Yani masadan kalkınca 36 beden olmayacağım. Bir süre ödem nedeniyle şiş bacaklar ve popoyla gezeceğim. Hızlı hareket etmeyip oramı buramı bir yerlere çarpmamaya dikkat edeceğim. Sonra işin en seksi kısmı. Yaklaşık 3 ay giyeceğim korse! Duş almak dışında çıkarmak yasak:)

Yani sizin anlayacağınız yaza kadar bizde her anlamda okullar tatil:) Ama umurumda mı? Asla! gülü seven dikenine katlanır. Bu arada "Aman Pelin ya bunu yazma, söyleme" diyenler oldu. Valla ben içimden geldiği gibi yaşamaktan vazgeçemeyeceğim. Tv'de gördüğünüz hanımefendilerin çoğunda estetik var ama masada yakalanmadıkça söylemiyorlar. Bense mümkün olsa da her anımı sizle paylaşsam diyorum. Neyse iyileşme sürecimi de buradan takip edebilirsiniz:)
bana şans dileyin sizi seviyorum.








1 yorum: