9 Şubat 2014 Pazar

EN SEVDİĞİM DÖVME

En sık duyduğum sorulardan biri "En sevdiğiniz dövmeniz hangisi?. Açıkçası sayıları epey fazla olduğundan seçmekte zorlanıyorum. Ama galiba en sevdiğim dövmem altta fotoğrafını gördüğünüz .



Kendisi tam ensemde yer almakta. TV8'de işe başlamadan önce Milliyet Gazetesi ile yollarımı ayırmak zorunda(!) kaldığım zaman yaptırmıştım. Ogün kafamda şu sorular vardı: "Bundan sonra ne olacak?" , "Nasıl para kazanacağım?", "Anneme ne diyeceğim?", "Bu yaşta sil baştan olur mu?" gibi...Ve kendime çok kızıyordum çünkü başarısız, işe yaramaz ve yeteneksiz hissediyordum.

Bir süre hem de çok kısa bir süre sonra ne oldu bilin bakalım? TV8 ile yollarım kesişti ve şu an yapmakta olduğum işe başladım.
 Çocukluğumdan beri anneannemden annemden hep "Her şerde bir hayır vardır" lafını duyarım.Anlamını düşünmezdim bu cümlenin. Ama artık biliyorum.

Ensemde de yazılı olduğu gibi. Her son bir başlangıç. Şu an hayatınızda bir şeyler bitiyor olabilir. Buna üzülmeyin. Ayrılmak zorunda kaldığınız yer, kişi, durum, mekan her ne ise çok daha iyisi, sizin için çok daha "doğru" su yakında hayatınıza girecek. Tüm bu olan bitenler bunun işareti. Sadece biraz sabır gerek...
Kendinize ve en çok da sizi yaratana güvenin. Endişelerinizden arındığınız an o "yeni kapı" karşınızda belirecek...Test ettim onayladım efendim:) 







1 yorum:

  1. herşeyde bir hayır olduğunun ispatı sensin o zaman ...bence çok çok iyi olmuş sen renkli görünümünle kompleksiz tavırlarınla göz önünde olman gereken bir kişiliksin...iyi kader böyle bir ağ örmüşde seni tanıdık.. bu arada dövme tuttkunları artiyor sayende bende dahil olmak üzere.. :-*

    YanıtlaSil