5 Şubat 2015 Perşembe

GİZEM HATİPOĞLU: "HAMİLE PİLATESİ PLANLARIM ARASINDA


Gördüğüm en güzel yüzlerden birine sahip o. Bakınca içiniz açılıyor. Çok doğal hani derler ya "bir içim su"....Üstelik kalbi de yüzü gibi. Bu piyasada tanıdığım nadir önyargısız, dedikodusuz, samimi ve iyi kalpli kişilerden. Gizem Hatipoğlu'nu boşuna sevmiyorsunuz yani.


* Spor hayatında ne kadar yer kaplıyor? Haftada kaç gün neler yapıyorsun?

Bu aralar spora çok ağırlık verdim. 3 gün pilates 2 gün yürüyüş.

* Fiziğin harika. Bir beslenme programı uyguluyor musun?

Aslında bir diyet programım yok. Sadece ne yememem gerek ona dikkat ediyorum. Sporla da destekleyince hem sağlıklı hem de fit bir vücuda herkes sahip olabilir.

* Eşin hakan da sporla iç içe. Birlikte spor yapıyor musunuz?

Hakan küçüklüğünden beri sporla iç içe. Kendisi milli su topçu. Bu sene itibarıyla takımını bıraktı. Ama genel anlamda spordan vazgeçemez. Genelde yürüyüşlerimizi birlikte yapıyoruz. Sahile ve parka yakın bir evde oturmanın avantajını kullanarak birlikte yürüyüşlere çıkmayı seviyoruz.

* Evde yemekleri kim yapıyor? Buzdolabınızda olmazsa olmaz nedir?

Genelde ben yapıyorum yemekleri ama Hakan ile ortak hazırladığımız yada bana sürpriz hazırladığı yemeklerde vardır. Pratik ve bir o kadar da lezzetli eli vardır:) Buzdolabımızda light peynir, yoğurt, ananas, domates, salatalık eksik olmaz.

* Hepimiz kaçamak yaparız. Senin favori kaçamağın ne?

Hamburger& patates ikilisi :)

* Bazı kadınlar bebek yapmaktan çekiniyor fizikleri bozulur diye. Senin düşüncen?

Bebek düşünürken fiziğimi hiçbir zaman ilk planda tutmam. Hamilelik sureci ve sonrasında eğer dikkatli beslenip sporumu yaparsam formumu koruyabilirim. Bebeğim için ne iyi olacaksa önceliğim o olur. Sonrasında bir şekilde gider kilolar:)Hamile pilatesi bu sureci rahatlastiriyor. Bu yüzden planlarım arasında var. Allah nasip ederse.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder